Меган Маркъл за онлайн тормоза по време на бременността й

eva.bg 12 October 2020

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл и принц Хари участваха в подкаста Teenage Therapy, който бе посветен на Световния ден на психичното здраве.

В него херцогинята сподели, че 2019 г. е била една от най-тежките в живота й. Според Меган тогава тя е тормозена онлайн повече от която и да било друга знаменитост. Този период за съжаление съвпада с бременността й, което още повече е усложнило нещата.

„В продължение на осем месеца не подавах носа си навън. Появи се малкото дете, а с него и ангажиментите около майчинството, но вместо да се наслаждавам на този период, аз бях напълно смазана от тормоза, на който бях подложена ежедневно. Нямате представа през какво преминах. Това нанесе огромни щети върху психичното ми здраве. Независимо дали си на 15, или на 25, когато някой говори лъжи за теб и те се разпространяват навсякъде, това неминуемо ти влияе зле психически и емоционално“, разказва Меган.

Херцозите разговаряха с трима водещи. Заедно с тях засегнаха въпросите за стигмите около психическите проблеми и как може да създадем по-здравословен свят.  

Меган и Хари споделиха убежденията си, че всеки трябва да се старае да филтрира информацията, която консумира в интернет, но и да съзнава отговорността си, когато коментира и подкрепя нещо в това пространство. Може и да не виждаме това, но думите ни могат да допринесат за тормоза над дадена личност, както и за разпространяването на лъжлива информация.

Острите критики към Меган не спират и днес, независимо зад какви каузи застава херцогинята.

Преди броени дни чичото на Кейт Мидълтън сподели пост в социалните мрежи, в който нарече Хари и Меган „марионетки“ и ги посъветва „да затварят устите си и да спрат да ламтят да внимание“.

.

 

1 КОМЕНТАР
1
Viki
12 October 2020, 13:37

Еееее , аз мога да говоря за Мегъл тормоза от всички медии! Тази жена ни занимава само със себе си и от това живее. Много неприятна и двулична личност !Изключително досадна!

ТВОЯТ КОМЕНТАР