Чичото на Кейт Мидълтън с жлъчно изказване по адрес на Меган и Хари

eva.bg 09 October 2020

Снимка: Instagram

Една от причините Меган и Хари да се откажат от кралските си задължения бе, че Великобритания така и не прие Меган за достойна част от кралската фамилия. Таблоидите не спираха, а и продължават да се изказват остро срещу нея и дейността й, докато Кейт Мидълтън се превърна в абсолютния антипод на Меган: британците я обожават, а медиите я представят като херцогиня за пример.

Кейт никога не е коментирала ситуацията, нито е заемала страни. Но сега нейният чичо, Гари Голдсмит, нападна директно Меган и Хари с пост в социалните мрежи.

Публикацията беше толкова жлъчна, че малко по-късно Голдсмит я изтри, вероятно съжалявайки, че се е поддал на емоциите. Но истината е, че когато нещо веднъж изтече в интернет, е трудно след това да бъде заличено.

В поста си Гари нарича херцозите на Съсекс „марионетки“, предлагайки им „да си затварят устата“. Да, ако Кейт Мидълтън преминава през бурите елегантно и с усмивка, нейният чичо не се сдържа да се изкаже по адрес на Меган и Хари:

„В момента по света се случват толкова ужасяващи неща, а тези марионетки си позволяват да ламтят за внимание. Моля ви, затворете си устите, спрете да ни говорите за детето си и да привличате погледите към себе си. Хари, ти завинаги изгуби уважението и любовта ни. Меган, ти си в голяма грешка. Замълчете, когато хората са заети да спасяват живота и икономиката си!“, пишеше в поста си Гари.

Ако се чудите какво конкретно е провокирало изблика му, оказва се, че това е видеообръщението на херцозите на Съсекс, в което те подкрепят борбата срещу расизма във Великобритания и апелират за неговия край. Видеото бе излъчено от дома им в Санта Барбара, Калифорния.

В момента въпросите за расовата дискриминация са сред най-обсъжданите в света, така че не е изненадващо, че Меган и Хари имат позиция по темата. Но истината е, че каквото и да правят (или не правят) херцозите, то бива обсъждано, така че в социалните мрежи се води спор дали избликът на Гари Голдсмит е бил основателен.

Таблоидът Daily Mail вече го е потърсил за коментар, но Голдсмит е споделил само, че застава зад думите си, но няма да даде интервю, тъй като в момента е под карантина, след почивка в Ибиса.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР