Класиката в косите се завръща! Запознайте се с тенденциите за новия сезон.

Карамел и лешник с комбинирана техника на оцветяване – класиката отново е тук салони Inspire го знаят!

eva.bg 07 October 2020

Коса: Габриела Христова, Денис Якимов, Inspire Сreative Team; Грим: Георги Русев; Видео: Ибрахим Башов

Снимка: Димитър Чилов

Този сезон актуална ще е дължина на косата от средна към дълга, като формата е предимно класическа, но с препратки към бляскава визия и луксозно заглаждане в стайлинга – това казват визажистите от бизнес клас салони Inspire. Цветовете попадат в контекст от контрастни ежедневия и обхващат класическите есенни тонове в оттенъци на кестен, карамелени нюанси и магически златисти тонове, техничен балеаж в луксозно пясъчно русо с платинен финал.

Моделите, демонстриращи тенденциите, са действителни клиенти на марката, с което сепоставя акцентът върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител в салоните Inspire през този сезон да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми.

Паралелно с актуалните за сезона цветове салонът представи и революционен подход в областта на грижата за косата. Фризьорите поставят в основата на концепцията за грижа не определени марки, продукти или терапии, а клиента, специфичните нужди на неговата коса и три ключови стратегии за нейната поддръжка.

Всяка процедура за грижа в салони Inspire започва с точен анализ на състоянието на скалпа и косъма чрез компютърна диагностика с микрокамера или т.нар. трихограма, която е напълно безплатна за клиента в салоните на веригата. В зависимост от резултатите от диагностиката, експертитеповеждат клиента в нова вселена от решения, базирана на мултибранд подход и професионална експертиза за здрава и блестяща коса.

Тренд: Golden Caramel

Естествените топли нюанси са на върха на класацията в тенденциите този сезон. Визията на Inspire предлага дълбок тъмен корен, оцветен в интензивен кестен с прецизно преливащи дължини в златист карамел с невероятно нежен оттенък. Ефектът в този тренд е постигнат с авторската техника на оцветяване на Inspire, наречена „color design“. Визажистите на марката акцентират върху прецизното преливане на тоновете, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините.

Търсеният ефект на копринена мекота и блестяща гладкост са резултат от индивидуално селектирана грижа за специфичните нужди на косата в салоните от веригата. Стайлингът се отличава с много блясък, обем и виталност. 

Тренд: Creamy Blonde

Традиционно през зимата светлите, руси тонове се завръщат. Сега имаме възможност за модерен прочит, резултат от комбинацията от техники на оцветяване, за да получим този съвършено рус цвят. Ключът е прецизността в нанасянето и миксирането на балеаж и омбре. Цветът е плътен и безкомпромисен в неутралната гама на бяло-русо, платина и перла. Намекът за лека опушеност в корена придава още по-драматичен и луксозен финал. Търсеният ефект на течна коприна и невероятна гладкост се постигат след компютърна диагностика и индивидуално селектирана грижа за специфичните нужди на косата в салони Inspire. Стайлингът изцяло подчертава визията в един социален контекст – елегантен прав сешоар за бизнес излъчване.

Разберете повече за салоните тук

САЛОНИ Inspire: Бизнес парк, сграда 2 | бул. Цариградско шосе 54Б, GrafiX  |  ул. Пирин 91  |   ул. Сребърна 2   

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР