Всяко дарение е от значение

Включете се онлайн в благотворителното събитие There is no place like home в подкрепа на деца и младежи в риск

26 September 2020

На 30 септември 2020 г. от 19 часа ще се проведе първото за България хибридно благотворително събитие - There is no place like home. Събитието се организира от фондация “Сийдър”и предлага възможност за включване физически срещу куверт или безплатно онлайн. Целта е да се наберат средства за осигуряване на семейна среда и сигурен дом за деца и младежи с увреждания и лишени от родителска грижа. В своя онлайн формат събитието вече е отворено и предлага няколко начина за подкрепа към каузата, достъпни само с няколко клика. 

Виртуалните гости ще имат възможност да проследят вечерта чрез онлайн стрийм във Фейсбук страницата на фондацията. Те ще могат да наддават в търг, да закупят билети за благотворителна томбола, както и да се включат в специално виртуално предизвикателство и да спечелят ваучер за пазаруване от магазини за дома. 

Много хора смятат, че нямат достатъчно възможности да променят нещо със своите по-скромни дарения. Бих искала да им кажа, че това не е така и независимо от размера на дарението, колкото повече хора се обединим на 30 септември, толкова повече ще се мултиплицира и крайният резултат, а това означава само едно – сигурна семейна среда за деца и младежи в риск. Затова се надявам всеки, който иска да бъде в подкрепа на каузата, да се регистрира за онлайн събитието ни и да разгледа начините, по които може да се включи.“ призова Александрина Димитрова, изпълнителен директор на фондация „Сийдър“. 

Закупуването на повече билети за благотворителната томбола още отсега увеличава шанса за спечелване на една от много атрактивни награди. Сред тях са уикенд за двама в Родопите, полет с балон, риза по поръчка, посещение в био ферма с дегустация на занаятчийски сладолед, карта за тренировки. Каузата може да бъде подкрепена и с директно парично дарение, насочено към конкретна нужда като физиотерапия, медицинска грижа, учебни пособия или със сума по избор. Размерът на даренията се определя от дарителя. По този начин всеки има шанс да се включи според своята преценка и възможности.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР