Дженифър Анистън озари с усмивка наградите Еmmy

eva.bg 21 September 2020

Снимка: ABC LIVE

Наградите Еми – престижната церемония на Академията за телевизионно изкуство и наука – са едно от най-чаканите събития всяка година. Но 2020 г. бе екстремна във всяко едно отношение, така че не сме и очаквали, освен нестандартна церемония.

Седемдесет и второто провеждане на наградите Еми се състоя виртуално и звездите получаваха наградите си дистанционно, от домовете си. Джими Кимъл бе водещ на церемонията, като към него за откриването на церемонията се присъедини и любимата ни Дженифър Анистън, която озари с усмивка събитието, макар и в екстремните условия.

Двамата бяха излъчени на живо от празна зала в Лос Анджелис. Първите Емита без червен килим и звезден блясък. Е, почти без зведен блясък – тъй като Анистън внесе своята доза стил и чар (както винаги).

Актрисата, която сама имаше номинация за Еми тази година (за най-добра актриса в драматичния сериал „The Morning Show“), излезе на сцената, облечена в елегантна черна копринена рокля, комбинирана с диамантено колие.

Дженифър и Джими са приятели в реалния живот, затова бяха страхотен тандем. Двамата се позабавляваха в скромната си компания в залата без публика. И, както подобава на „извънредни положения“, в каквито ни постави тази година като цяло, двамата дори трябваше да гасят малък пожар в залата по време на церемонията.

После Дженифър се прибра у дома при кучетата си, шегувайки се, че домашните й любимци са „готови за афтърпартито“ и заслужават да бъдат сред най-добре облечените в класацията.

По-рано в деня на наградите актрисата сподели снимка от дома си по пижама, с питие в ръка и маска за лице: „Така се подготвям за Емитата. Поздравявам всички номинирани за невероятните им изпълнения и работа, които имахме удоволствието да гледаме тази година“, написа Анистън.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР