Chanel организира шоу в замъка Шенонсо

Ежегодното шоу Métiers d’Art вече има дата

eva.bg 16 September 2020

Всяка година модна къща Chanel организира шоуто си Métiers d'Art, създадено в чест на всички майстори в екипа на марката, създаващи ръчно всеки детайл на дрехите, превръщайки ги в шедьоври. Досега то се е провеждало в градове като Единбург, Залцбург, Шанхай, Рим и Далас, а миналата година, след смъртта на Карл Лагерфелд, шоуто се състоя в Париж.

Тази година събитието е планирано за първи декември, а мястото е замъкът Шенонсо – един от най-красивите замъци в Долината на Лоара, Франция, който изпъква със своята Ренесансова архитектура.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chateau de Chenonceau Officiel (@chateau_chenonceau) on

Chanel е един от първите големи брандове, които се очаква да се завърнат на модния подиум съвсем скоро. Тепърва предстои шоуто на марката в Grand Palais на 6 октомври. Това безспорно е един от акцентите на Седмицата на модата в Париж.

Ако много модни къщи решиха радикално да променят начина си на работа и да не организират дефилета, то през юни президентът на Chanel, Бруно Павловски, обяви, че ще върне подиума на марката възможно най-скоро:

„Ревютата си остават най-добрият начин за изразяване на креативността и идентичността на марката“, заяви той и няма как да не се съгласим. Шоуто на Chanel винаги е грандиозно и сме сигурни, че и тази година, въпреки всички трудности, марката няма да ни разочарова.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР