Официално е: Джуд Лоу стана татко за шести път

eva.bg 16 September 2020

Снимка: Getty Images

През март папараци заснеха британския актьор Джуд Лоу със съпругата му Филипа Коън на разходка из Лондон. Тогава от кадрите стана ясно, че двойката чака дете, тъй като Филипа нежно придържаше вече изразеното си бременно коремче.

Изглежда двамата вече се радват на бебе у дома, тъй като Джуд Лоу потвърди в шоуто на Джими Кимъл, че е станал баща отново. Бебето се е появило на бял свят по време на карантината, което е направило събитията малко по-необичайни и сложни, но Джуд не скри, че всичко това не е помрачило позитивната промяна в живота им с Филипа.

Това е първо дете за съпругата му и шесто за Лоу. Той има три деца от брака си с британската актриса Сейди Фрост (синовете му Руди и Рафърти и дъщеря му Айрис), една дъщеря (София) от отношенията си с американския модел Саманта Бърк и още една дъщеря – Ада – която се появи на бял свят през 2015 г. от връзката му с Катрин Хардинг.

След сватбата му с Филипа през 2019 г. актьорът заяви: „Децата ми пораснаха и аз отново съм готов за бебе в живота си. Те носят толкова щастие и човек винаги се чувства млад покрай тях. Обожавам Филипа и искам от любовта ни да се роди дете.“ Е, мечтаната рожба вече е факт.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР