Любимата на Пит е в отворен брак

eva.bg 12 September 2020

Снимка: Nico Potur/Instagram

27-годишната Никол Потуралски, новата приятелка на Брад Пит, се оказа омъжена. Въпреки това съпругът й, 68-годишният Роланд Мери, няма нищо против да продава скъпите вина Château Miraval на Брад в берлинския си ресторант Borchardt. Най-вероятно именно там Никол се е запознала с Брад. Според приятели на семейството бракът Потуралски-Мери е отворен, т.е. съпрузите са свободни да имат странични връзки.

През последните години името на Брад Пит беше спрягано в различни любовни конфигурации, включително с Шарлийз Терон, имаше подозрения, че той може да се събере и с бившата си съпруга Дженифър Анистън. Сега актьорът открито флиртува с Никол, която е с полски корени и майка на седемгодишно момче.

Самият Пит още не може да приключи на чисто отношенията си с Анджелина Джоли. Разводът им е изправен пред поредните пречки. Джоли подаде документи за разтрогване на брака им през 2016 година и оттогава двамата продължават да преговарят за подялба на активите си, включително френското им имение Château Miraval, където се произвеждат вината Jolie_Pitt et Perrin.

1 КОМЕНТАР
1
Емма
13 September 2020, 14:37

Тя на 27, съпругът на 68..."прекрасна" дама за сексуални развлечения е намерил Брат, няма що.

ТВОЯТ КОМЕНТАР