Принц Филип е разочарован от Хари и Меган

eva.bg 10 September 2020

Снимка: getty images

Съпругът на кралица Елизабет II, принц Филип, е много разочарован от решенията на внука си принц Хари, който в началото на годината се отказа от кралските си задължения, заедно със съпругата си Меган Маркъл.

Оттогава двамата с Меган градят живота си в САЩ, далеч от короната. Филип, както посочва биографът Ингрид Сеуърд, написала книгата „Prince Philip Revealed“, е приел трудно решението на Хари да се оттегли и смята, че това е просто „бягане от отговорност“.

„Принц Филип не може да разбере факта, че Хари обърна гръб на родната си страна, на всичко, което е било важно за него, за да живее нарцистичен живот на знаменитост в Америка“, твърди Ингрид.

Това, което още се пита Филип е кое точно е направило живота на Хари толкова непоносим в Обединеното кралство: „Те имаха прекрасен дом, където да отгледат разкошния си син, както и невероятната възможност да дадат положителен принос с благотворителната си работа в глобален мащаб“, смята съпругът на кралицата.

Нека не забравяме обаче твърдението на много хора, че негласно, но доста видимо, кралското семейство имаше проблем с избора на съпруга на Хари. Меган е разведена американка и бивша актриса от популярен сериал – нещо, което консервативната монархия не гледа с добро око. Може би това е и причината британският народ също да не приеме Меган с отворени обятия. Можем само да гадаем дали Хари и Меган ще съжаляват за решението си да се оттеглят от короната, но връщане назад като че ли вече няма.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР