В новия брой на EVA

eva.bg 11 September 2020

В новия брой на EVA вдигаме глава към облаците, където откриваме великолепния цигулар Васко Василев.

Говорим си за изненадата, която е подготвил за публиката си, съвместно с фотографа Христо Русев - книгата „Васко Василев: зад сцена“, уловила любимите посоки на скитническия му дух – България, Япония, Испания и Англия.

Откриваме тенденциите на сезона, като се съсредоточаваме върху една от тях – възможноста да пътуваш, докато стоиш в собствения си дом. Завръщаме се  към природата – през няколко истински истории на сбогуване с големия град. Изследваме биофилията в интериора, също част от желанието ни да живеем в колкото е възможно по-естествена среда.

Преоткриваме Димитър Воев през очите на Иван Юруков, връщаме се и към Дими от Сленг през спомените на дъщеря му Дара. Говорим си откровено за жените с Доля Гавански. Гмуркаме се в сценичния танц на Марина Абрамович и Мария Калас. Откриваме любовта на най-необичайни места – от скандалните отношения на Ким Кардашиан и Кание Уест до една повторна сватба в южните части на България, която сякаш ни пренася в Тоскана. 

Влизаме в новия сезон с няколко страхотни съвета за справяне със стреса и укрепване на имунитета – двете неща, които ще ни помогнат да преминем през зимата с гордо вдигнати глави.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР