Меган Маркъл и принц Хари пак се преместиха

"Привет, нови съседи!"

eva.bg 13 August 2020

Снимка: Getty Images

Мина половин година, откакто Меган Маркъл и принц Хари се оттеглиха от кралските си задължения, търсейки ново начало в САЩ.

Първите им стъпки към нов живот обаче не бяха леки. Херцозите на Съсекс търсеха уединение и спокойствие, а в имението в Лос Анджелис, където бяха отседнали, не закъсняха навалиците от папараци, а в дома им влизаха дори дронове, в опит да направят ексклузивни кадри.

Сега един от официалните говорители на двойката обяви, че Меган и Хари са си купили имение и отново се местят.

Новият им дом се намира в Санта Барбара, Калифорния и е в близост до именията на Елън Дедженеръс и Опра Уинфри. Там двойката се надява най-сетне да открие спокойния семеен живот, за който мечтае:

„Меган и Хари искат тук да отгледат Арчи и целят да му дадат възможно най-нормалното детство, изпълнено със смях и хубави спомени“, добавя още говорителят на двойката.

Новото имение е много по-изолирано и тихо – нещо, което в Лос Анджелис бе невъзможно. Вероятно Меган се е надявала, че когато е на място, където се намират повечето холивудски звезди, семейството й няма да представлява чак такъв интерес за папараците…

Припомняме, че преди да закупят новия си дом, Меган и Хари бяха наели имението на актьора Тайлър Пери.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР