Бруклин Бекъм е вдигнал тайна сватба?

eva.bg 10 August 2020

Снимка: Instagram

На 11 юли най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм, 21-годишният Бруклин, обяви годежа си със своята възлюбена, актрисата и модел Никола Пелц.

Цялото семейство Бекъм бе присъствало на годежа, а малката Харпър Бекъм дори засне предложението. На снимките от празника по повода видяхме огромния диамантен пръстен на ръката на Никола, която бе облечена в ефирна жълта рокля от Victoria Beckham.

Преди големите новини да са изстинали и вълнението около това в какво ще е облечена булката на предстоящата сватба да е приключило, 25-годишната актриса публикува снимка в Инстаграм профила си, на която виждаме ръката на Бруклин, а върху нея – златна халка.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by lovethemboth (@broonic_bp) on

Неминуемо се породиха съмнения и спекулации, че Бруклин и Никола са се оженили тайно и тепърва ще разкриват още големи новини.

Всички от фамилията са много активни в мрежите и едва ли ще се сдържат да крият новината твърде дълго. А колкото до Бруклин, той непрекъснато споделя снимки на своята любима, оставяйки винаги романтични послания. Очевидно е нетърпелив да бъде съпруг и дори баща, както сам заяви, когато разкри в мрежата, че е поискал ръката на Никола:

„Днес съм най-щастливият човек на света. Обещавам, че ще бъда невероятен съпруг, а един ден и добър татко“, написа той.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР