33 години по-късно Бейби от „Мръсни танци“ се завръща

eva.bg 10 August 2020

Кадър от филма "Мръсни танци" 1987

Един от най-култовите филми на 80-те, „Мръсни танци“, ще намери своето продължение съвсем скоро, както съобщи Джон Фелтхаймер, изпълнителен директор на филмовото студио на продукцията (Lionsgate).

Бейби се завръща в лицето на Дженифър Грей, която освен, че отново ще се въплъти в най-емблематичната си роля, ще бъде и изпълнителен продуцент на филма. Лентата ще бъде режисирана от Джонатан Ливайн.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dirty Dancing Movie (@dirtydancingmovie) on

Всички почитатели на „Мръсни танци“ с нетърпение очакват отново да видят Грей на екрана, която сега е на 60 години.

Когато изиграва ролята на Франсис „Бейби“ Хаусман, Дженифър е на 26. Двамата с Патрик Суейзи се превърнаха в една от най-запомнящите се двойки на големия екран.

Създателите на продължението не разкриват много за сюжета, но твърдят, че емоцията на филма ще следва модела на неговия предшественик, превърнал се в класика: „Феновете могат да очакват носталгичен, романтичен филм, точно както подобава за тази история“, казва Фелтхаймер.

Някога „Мръсни танци“ се нареди сред филмите с най-висок боксофис, а главната песен от саундтрака му, „The Time Of My Life“, спечели награди Оскар, Грами и Златен глобус. Припомняме, че през 2004 г. излезе „Мръсни танци 2: Хавански нощи“, отново с участието на Патрик Суейзи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР