Мода и летни страсти

Summer Fashion Weekend 2020!

eva.bg 10 August 2020

Организаторите от Code Fashion TV и Dinevi Group представят програмата за най-горещия моден уикенд на лято 2020. Ако началото на годината е било ужасно скучно и модата е била „под карантина“, то на 14 и 15 август ще си наваксаме подобаващо.

Summer Fashion Weekend изпълва с мода и парти емоции Marina Dinevi в средата на август.  Двата дни на събитието ще посрещнат на сцената топ родни и световни брандове и дизайнери.

На 14 август вечерта започва с ексклузивно модно шоу. Гласовитата музикална дива Елена Брусарска в компанията на емблематичния Dani Sax ще пее на ревюто на диаманти и бижута на SSG. Емблематичната и екстравагантна Албена Александрова и "Рошавата гарга" дават старт на модните ревюта за вечерта.

След нея ще видим ексклузивни колекции от Terani Couture, Twinset Milano, Patrizia Pepe, Bold Atelier, Inside Us, Christine Fashion и Wolm. На 15 август модните страсти продължават с атрактивното музикално шоу на световноизвестния Свет Радославов и Tаня Стринг. Българският цигулар, който впечатли американската сцена и се качи до звезди като Jay-Z, Beyonce и Kanye West, идва на родна земя, за да покори публиката с уникалния си талант.

Модните ревюта започват с модна къща Briliantin и ексклузивните тоалети на Sherri Hill. След тях на сцената ще се качат MED, KWIAT, F**K, колаборацията SEVI & Alias Art, haute couture дизайнера Пембе Кенан, Antony Langountin. Вечерта ще завърши с авангарден коафьорски шоу спектакъл на Code Ursula.

Гостите ще могат да се насладят на ексклузивно hair show на Борислав Сапунджиев - Урсула, а заедно с прическите и цветове, на сцената ще видим DJ Zlatina Dimitrova, която ще пуска музика до зори за модните парти маниаци на Марина Диневи. За безопасността по време на купона гостите ще имат сцена между яхти, луксозни коли и бар под звездите на достатъчно разстояние, за да танцуват на воля в компанията на всички модели и организатори на събитието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР