Няколко шокиращи разкрития от биографичната книга на Меган и Хари

eva.bg 04 August 2020

Снимка: Getty Images

В края на април стана известно, че Меган и Хари работят върху биографична книга за живота си като висши членове на британската кралска фамилия.

Много хора твърдят, че по този начин те ще получат търсено възмездие от всичко преживяно, накарало ги да се откажат от кралските си привилегии и задължения.

Двамата журналисти Омид Скобие и Каролин Дюранд изпълниха отговорната задача да изработят труда, който всички трепетно чакат да прочетат. Книгата ще излезе на световния пазар на 11 август, но шокиращите разкрития в нея не закъсняха още с първия откъс, публикуван в лондонското издание на Times. Ето няколко от тези разкрития в биографичната книга „В търсене на свободата: Хари и Меган и създаването на модерно кралско семейство“:

- Между стените на Бъкингамския дворец Хари никога не е се е чувствал като у дома си. Напротив – през цялото време е бил беззащитен и лишен от покровителството на влиятелното си семейство, което винаги го е порицавало, че е „твърде чувствителен и откровен“.

- Най-малкият син на принцеса Даяна неслучайно е чувствал необходимостта да предпазва Меган от семейството си, което не я е харесало още в самото начало и според Хари „нямало да се спре пред нищо, преди да усложни живота й“.

- След сватбата им през май 2018 г., Хари и Меган се превръщат в истинска сензация по цял свят. Интересът към отношенията им е толкова силен (принц, женен за разведена американка без кралско потекло – нещо абсолютно революционно на Острова), че така Меган и Хари засенчват не само старите любимци в кралството – принц Уилям и Кейт Мидълтън, но и останалите членове на фамилията, които са над тях по ранг. И това се превръща в проблем.

- Меган е споделяла с приятелките си, че отношението на британските таблоиди към нея е чудовищно и истински страда. Това е и причината двамата с Хари да се опитат да се изолират, надявайки се, че медиите ще се уморят да пишат против Меган, създавайки й негативен имидж в очите на британското общество. Междувременно от кралската фамилия като че ли нямат нищо против всичко това.

- Проучвания, сравнили популярността на Меган и Хари с тази на Уилям и Кейт, показват, че търсенията в интернет са с 83% в полза на семейство Съсекс.

- Двамата винаги са уважавали йерархията в семейството, но са оставали силно наранени от факта, че техните ангажименти и големи инициативи много пъти са оставали на заден план, защото в същото време някой от по-високостоящите членове на фамилията (принц Чарлз или дори принц Уилям) решават по същото време да заявят свой ангажимент.

- Хари твърди, че кралското семейство не е „истинско семейство“, защото отношенията в него не са такива. Няма я подкрепата и топлината, които свързваме с думата „семейство“. Затова принцът се наема да защити истинското си семейство – съпругата и сина си – и не вижда друг изход, освен да напусне Двореца.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР