На прощаване: Меган и Хари си тръгнаха сърдити и обидени

eva.bg 10 March 2020

Снимка: guiliver/getty images

Всички очакваха да има напрежение по време на последните кралски ангажименти на принц Хари и Меган Маркъл, но май никой не очакваше да са толкова очевидни. Херцозите на Съсекс се завърнаха в Лондон миналата седмица за серия от предварително планирани финални изяви – светски, социални, благотворителни.

И ако по време на самостоятелните им кралски ангажименти тези дни нещата изглеждаха сърдечни, топли, без чак такова напрежение, то вчера в Уестминстърското абатство размерите на цялата кралска драма излязоха наяве.

Няма нужда да гадаем по сърдитото лице на Хари, който през повечето време гледаше в краката си, по притеснената физиономия на Уилям, каменното лице на Кейт или по неловката и застиналата усмивка на Меган, за да се досетим какво се случва. Оказва се, че проблем в семейството наистина има и съдейки по неудобните погледи, кимвания и конфузни ситуации, явно разривът между двамата братя е сериозен. Медиите на Острова разкриха каква е причината за това мрачно сбогуване.

Принц Хари искрено се обидил, защото за последната му обща изява със семейството вчера за служба в Уестминстърското абатство като знак за новия му по-обикновен статут му казали, че няма да влезе заедно с кралицата, баща си и брат си.

Заявили му, че двамата с Меган сами трябвало да влязат в абатството, да си заемат местата и да изчакат официалното пристигане на кралското семейство като обикновени поданици на короната.

Според западните медии Уилям и Кейт се опитали да потушат скандала, като се съгласили и те да влязат сами и да се присъединят към Хари и Меган, а да не са част от официалната процесия както било предвидено.

Само че поканите до присъстващите 2000 гости на службата били вече разпратени и в тях изрично пишело кой с кого и кога ще влезе. Така че опитът на Уилям и Кейт не постигна искания резултат, а мрачните лица на принцовете, които едва се погледнаха, бяха показателни.

На прощаване Хари си тръгна обиден, а единственото усмихнато лице в цялата кралска фамилия беше това на Меган, която явно се опитваше да излезе с достойнство от ситуацията и да не показва, че я наранява. Поне в края на службата всички си тръгнаха заедно.

За добро или за лошо, независимо дали приемат решението си за правилно или не, в крайна сметка ангажиментите на Хари и Меган към короната най-официално приключиха и вече могат да заживеят така искания от тях по-обикновен, спокоен и далече от светлините на прожекторите живот.

Вижте снимки от последната им кралска изява в галерията.

 

5 КОМЕНТАРА
5
Бела
11 March 2020, 11:44

До #3:Много точно казано! Предстои да видим до кога ще издържи грешката му...и до кога ще издържи като нормален човек, гражданин. Един принц не е научен да работи ...

4
Бела
11 March 2020, 11:33

Наистина е много егоистично, това което направи с Хари, който вече не е принц, това което постигна, той това е целият му живот и една актриса, да го отдели така, и да няма нищо, да се принуди, заради капризите й, това е несериозно и се очакваше, че тя не може да се адаптира. Но чак дотук... Не може да се сърди на никой Хари, единствено на себе си и новата си жена. Обидените са други. Тези, които не бягат от отговорност! А дори сега поемат и техните задължения. Вече живота на Хари ще му се стъжни и то доста.. Един принц, цял живот водил определен живот, не е научен да работи..като нормалните хора. Колко жалко..а ги харесвах..в началото. Тази жена, която не само е зачеркнала семейство си, ами раздели нещо градено цял живот... Направи цирк, наистина. И то пред цял свят. Хората, промениха отношенията си към тях, след всичко дотук...

3
Неутрален
11 March 2020, 04:33

Тъпа ситуация. Хари не биваше да се поддава на егоистичните претенции на жена си и да зареже произхода си, тези хора, които са го отгледали. Американката я видяхме каква е. Не говори с роднините си. И как ще възпита горкия Арчи?

2
Бръм
10 March 2020, 19:46

Е, какво значи дано да си струва! Хем всички сте много демократични,феминистки, мразите мъже,които знаят само мама и нейната пола,обаче като видяхте един мъж,който застава до жена си и я подкрепя(каквато и да е тя, а това никой от нас не знае в действителност), или го оплювате,или го жалите лицемерно!Ето така постъпват истинските и достойни мъже, а не послушно да припкат след мама/баба и те нямат нужда от зле прикритата ви завист и злоба. Аз пък им желая все така да са сплотени и влюбени и да се борят заедно!

Още коментари
ТВОЯТ КОМЕНТАР