За последен път в генералската униформа

Мегзит наближава. 31 март е само след 23 дни.

eva.bg 08 March 2020

Присъстващите на благотворителното събитие в рамките на музикалния фестивал Маунтбатън в Роял Албърт Хол посрещнаха на крака и с продължителни аплодисменти херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл. Това е последният ангажимент на принца като генерал-капитан на Кралската морска пехота преди двамата със съпругата му да се оттеглят от „цялото кралско войнство“ и съответните ангажименти. Принц Хари за последен път облече емблематичната униформа, върху която бяха окачени и медалите, получени от двете му участия в мисии в Афганистан. Меган Маркъл бе избрала дълга рокля Safiyaa в бунтовно яркочервено, напълно съответно на цвета на униформата на съпруга й. Двамата, както винаги, се държаха непрекъснато за ръце.

През 2017 г. принц Хари пое поста генерал-капитан на Кралската морска пехота от дядо си принц Филип, а сега го предава на своята леля принцеса Ан, дъщеря на кралица Елизабет II и сестра на принц Чарлз.

Психолози специалисти по езика на тялото обърнаха внимание на факта, че по време на цялата изключително вълнуваща церемония принцът е изглеждал много напрегнат, а Меган – самоуверена.

На 31 март двойката ще се раздели завинаги с голяма част от кралските се привилегии, но и от кралските си отговорности.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР