Луиза и Мартин без окови

eva.bg 31 July 2020

Луиза Григорова-Макариев и режисьорът Мартин Макариев, милото лудо артистично семейство, от това лято са с една реализирана мечта повече - да си имат плажно барче. "Джанго без окови" е малък бар край малкия плаж на Царево - покрив, застлан с камъш, гледка само и единствено към морето и отсрещния нос със старата черква на Василико, чилаут, качествен алкохол. Барчето и преди се е казвало "Джанго", оковите са добавени от Луиза и Мартин в чест на любимия им режисьор Куентин Тарантино и неговия филм "Джанго без окови".

"Допреди Мартин бях голям любител на Южното Черноморие - казва Луиза. - В барчетата на Градина съм прекарала векове. После с Мартин се изместихме на север, Тюленово, Каварна. Винаги сме искали да си имаме плажно барче, от тези, които сме виждали по Гърция и Италия. От Ники Йорданов, първия асистент-режисьор на Мартин във филма "Диви и щастливи", разбрахме, че Джанго Бар в Царево остава без собственици и въпреки че моментът е възможно най-несигурният, си казахме - щом е дошло при нас, да го вземем."

Актрисата очаква бебе и това я закотви за лятото в София. Не е стигала до барчето, но знае какво би си поръчала. Бутилка вино с минерална вода. Сладолед. Хубава лимонада, Бирички. Бисквити и мъфинчета. И другото лято цялото ще е на морето, зарича се Луиза, ако не снима филм, разбира се. Ако искате да опитате от същото - просто отскочете до Царево и попитайте къде е плажът със сърф училището.

Луиза и Мартин се ожениха през юни 2017 година в близкия Лозенец, а след около месец се очаква появата на сина им.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР