В новия брой на EVA

Нека ни е лятно, независимо от всичко!

eva.bg 17 July 2020

Снимка: Светослав Караджов

Космосът и неговите безкрайни възможности е темата, която ни вълнува в новия брой на EVA.

Всеки космонавт има нужда от силен екипаж, в който да вярва, на който да разчита и с който да е едно цяло”, заявява финалистката в тазгодишното издание на “Гласът на България” - Керана, която е момичето, поставено във водна безтегловност на нашата лятна корица.

От клуба по физика в родния й Пловдив, през макромедиите в Мюнхен и любовта й към Джеймс Клавел, която я отвежда в Тайланд, до завръщането й в България, Керана остава вярна на себе си и на идеята за необятния Космос, който й предстои тепърва да изследва - надяваме се продължително. Всичко за момичето, влюбено в живота и в хората, способни да следват мечтите си, четете в летния брой на ЕVA - на пазара в началото на следващата седмица.

В разгара на лятото, ще научите още за мечтаните морски дестинации и плажните ритуали на Марта Вачкова, Ненчо Балабанов и Ирмена Чичикова.

Ще се пренесете на морския бряг с Алекс Алексиев и Яна Титова и ще отседнете в караваните на още поне няколко популярни личности.

Ще прочетете за това как и какво се пренареди в живота на Иво Аръков, Лиляна Станилова и Калин Врачански след старта на пандемията.

Ще се впуснете в луд танц с буги нощите на Глория Петкова.

Ще попътувате из нощното небе заедно със звездния фотограф Михаил Минков, запечатал многократно красотата на Млечния път в своите фотографии, оценени дори от екипа на NASA.

Ще си припомните любовната история на една от най-влиятелните двойки в света - Бил и Мелинда Гейтс.

Ще се впуснете в красивия свят на Марио Тестино, Патрик и Виктор Демаршалие.

Ще научите, че в този нов свят всички сме различни и горещи като пържени картофки и че различията всъщност са солта на живота.

И нека ни е лятно, независимо от всичко!

1 КОМЕНТАР
1
Калоян
31 August 2020, 14:49

Снимката на корицата ми стои някак пошла, което още повече се подсилва и от сърдитото изражение на дамата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР