Защо Кристофър Нолан забранява столовете

eva.bg 30 June 2020

Всеки шеф или мениджър обикновено има свои работни правила, свързани с подобряването на трудовия процес. Режисьорът Кристофър Нолан обаче е сред особняците, които определено влизат в списъка ни с наистина странни работни приумици.

Ако имате късмета да работите в негов филм, то успехът в повечето случаи ви е гарантиран, защото той е един от най-хитовите, харесвани и касови режисьори. Но, не си и помисляйте, че ще имате дори две минути на разположение, за да поседнете на снимачната му площадка.

Защо ли? Оказва се, че той забранява столове на филмовите локации, защото евентуално някой би могъл да прекали с почивката, а трябва работа, работа, работа.

Тази негова приумица разкри актрисата Ан Хатауей, която е работила с Нолан по филмите „The Dark Knight Rises“ и „Interstellar“.

Крис не позволява столове на снимачната площадка и причината за това е, че според него ако има стол, значи на него ще се седи, а ако се седи на стола, няма да се работи“, каза Хатауей.

Освен рестрикции по отношение на мебелите, Кристофър Нолан има и забрани за мобилните технологии. Никой не може да влиза с телефон на снимачната му площадка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР