Две горещи модни локации в София, които заслужават вниманието ви

CALVIN KLEIN JEANS с два нови магазина

eva.bg 30 June 2020

Всички наши читатели, които обожават онзи уникален стил, който е непринуден, небрежен, но адски шик и способен да провокира, ще се зарадват да чуят тези новини от модния ни градски свят.

Брандът, който се превърна във „виновника“ за дизайнерската мания по джинсите още през 70-те и в чието американско сърце са примирени провокацията и естествената визия, в която се чувстваме по-себе си от всякога, вече има свой дом на цели две локации в София.

Можем да избираме сред най-добрите артикули от линията Calvin Klein Jeans за пролет-лято 2020 в изцяло нов магазин на бранда в Paradise Center! Втората локация на Calvin Klein Jeans се намира в Serdika Center, където още от началото на юни вратите са широко отворени за посетители.

Няма да разочаровате модния си ентусиазъм, защото в тези два магазина ще откриете огромно разнообразие от модели, създадени с любов към различните форми, богатство от силуети, аксесоари и актуални, смели десени и принтове.

Разбира се, няма как да се пропусне и една от емблемите на бранда, а именно иконичната линия бельо Calvin Klein Jeans, прославила се по цял свят с безкомпромисното си качество, комфорт, първокачествени материи и уникален дизайн.

Както самият Келвин Клайн твърди: „Трябва да се насладим на чувствеността в ежедневието. Това е същността на живота. Нека се научим да не бързаме, да следваме инстинктите си и да се радваме на настоящия момент.“ А този настоящ момент дизайнерът облича в най-удобните, допълващи ни дрехи, с които стъпваме по-уверено и заявяваме себе си в големия свят.

Магазините на марката се намират в Paradise Center (бул. Челни връх 100) и Serdika Center (бул. Ситняково 48). И най-хубавото? В момента и двата магазина CALVIN KLEIN JEANS предлагат специални летни отстъпки до 50% на избрани артикули!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР