Първи трейлър на "Бьорнстад" по бестселъра на Фредрик Бакман

26 June 2020

Шведският драматичен сериал Бьорнстад е с премиера тази есен за всички територии на HBO Европа. Поредицата, базирана на бестселъра на Фредрик Бакман, е режисирана от Петер Грьонлунд и с участието на шведските звезди Улф Стенбърг, Алиет Опхайм, Тобиаш Зилиакус, Мириам Бентх и Оливър Дюфекер.

В пет епизода Бьорнстад изследва надеждите, които обединяват една малка общност, тайните, които я разкъсват, смелостта, необходима за отделния човек, за да се противопостави на групата и последствията от това как отглеждаме момчетата си.

Животът в град Бьорнстад бавно губи живец и ежедневието за жителите му сякаш е застинало в монотонност. С младши отбор по хокей на лед, който има шанс да се класира на националния полуфинал, всички надежди за развитие на местните жители се пренасят на раменете на тийнейджърите спортисти.

Тежестта на очакванията се превръща в катализатор на насилствен акт, който ще остави дълбока травма в младо момиче и ще внесе смут в града. Влиянието на обвиненията започва да се разраства като пулсации на вълна в езеро и те се разпространяват из Бьорнстад до степен, в която никой от жителите не остава незасегнат.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР