Посрещаме лятото с Lisca

25 June 2020

Независимо къде ще изберем да прекараме ваканцията си, комфортът при плажното облекло остава задължителен. Новата колекция бански на Lisca дава отговор на тези очаквания с арсенал от модели, които ще привнесат лятна свежест и разнообразие в предстоящите ни морски приключения.

Този сезон марката предлага нова атрактивна версия на традиционните бански, с която ще добавят цвят и настроение в плажния аутфит на всяка от нас. За любителките на романтиката и екзотичните детайли перфектният избор са моделите с щампи на цветя и тропически мотиви.

Съвременният вариант на моряшкия стил е страхотна интерпретация на Lisca на тази любима класика, но е възможно да бъдете пленени и от умело имплементираните от бранда етно, племенни или графични мотиви, разположени така, че дискретно да скулптират тялото ви.

През лятото на 2020-а са особено търсени и банските на марката с принтове в различни нюанси на синьото, розовото и зеленото, както и тези с красиви орнаменти.

От Lisca, разбира се, не пропускат и нуждите на изкушените от минималистичния стил, за които са предназначени елегантните бански в един цвят.

Кройките в актуалната колекция също предлагат разнообразие – от модерни, през монохромни с висока талия и шорти с дълбоко изрязан крак, до традиционните класически триъгълни чашки.

В допълнение идва специален подарък, който ще изненада всеки, закупил модел от колекция 2020 на Lisca в периода 1-30 юни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР