Любовна история: Дейвид Бауи и Иман

eva.bg 16 January 2022

Снимка: Instagram, getty images

През януари 2022 Дейвид Бауи щеше да навърши 75 години. Голямата любов в живота му е тази със сомалийската моделка Иман.

Двамата се срещат на благотворителна вечеря през 1990 г. и в момента, в който я вижда, певецът измисля имената на бъдещите им деца. Тогава Бауи е 43-годишен, Иман е на 35.

Тя го харесва, харесва и музиката му, но не желае връзка с рок-звезди. И не се чувства готова за семейство след краха на предишния си брак.

Бауи обаче подхожда не като шоумен, а като английски джентълмен. Кани я на чай. Когато тя пристига, й признава, че пие само кафе.

Иман усеща по-специалното му отношение и по време на една от разходките им заедно. Връзките на обувките й се развързват. Бауи кляка насред улицата и ги завързва. Тогава Иман си дава сметка, че е грижовен. Две години след запознанството им се женят.

Подписват в Швейцария, минават под венчило във Флоренция. Преди църковния им брак се излива дъжд като из ведро.

Италианци ги успокояват, че това е на късмет и ще са щастливи заедно поне 50 години.

„Бракът ми е толкова прекрасен, колкото предполагате. Дейвид все още се навежда, за да завърже обувките ми“, ще каже след време Иман.

Бракът им продължава 24 години, до смъртта на певеца през 2016 г. Вижте в галерията ни каква красива двойка бяха двамата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР