Първата изява на Моника Белучи след карантината

eva.bg 25 June 2020

Снимка: Instagram

В Париж животът постепенно се връща към нормалното. Вече започнаха откриванията на различни изложби, провеждат се някои събития, на които присъстват звездни имена.

На изложбата Jam Capsule, открита в La Villette, присъстваше и Моника Белучи.

Това е първата поява на актрисата след карантината. Тя за пореден път показа, че е открила своя личен стил и не отива нито крачка встрани. Моника носи изключително женствени силуети, които подчертават красивото й тяло.

Белучи предпочита черно и залага доста често на него. Ана Уинтур твърди, че най-голямата грешка в стила за нея е носенето на черно от глава до пети и затова никога не го прави. Е, Моника Белучи с удоволствие нарушава тези правила и смеем да твърдим, че й се получава перфектно.

На изложбата тя облече черен гащеризон с тънка талия, като го съчета с вратовръзка. Актрисата не експериментира много и в грима и прическите, но сме се убедили, че дори с малко червило и сенки, Моника изглежда прекрасно.

2 КОМЕНТАРА
2
tralala
17 July 2020, 14:42

До #1:
Имаше снимки на задна прашка, на яхтата на руски милиардер

1
Тра-ла-ла
28 June 2020, 13:44

Харесвам Моника Белучи, но не й се е получило перфектно. Черното не подчертава, а скрива, добавя още години към измореното й лице. Трябва й рязка промяна, изглежда по-възрастна от колкото е.

ТВОЯТ КОМЕНТАР