Лейди Гага без капка грим

eva.bg 19 June 2020

Снимка: Instagram

За никого не е тайна, че Лейди Гага е същински хамелеон. В музикалната й кариера сме я виждали в толкова много превъплъщения, че когато се появи в натурален вид за ролята си във филма „Роди се звезда“ през 2018 г., много хора бяха по-изненадани да я видят така, отколкото в артистичните й костюми.

Гага обаче не се притеснява да експериментира в грима, понякога трансформирайки се до неузнаваемост, но същевременно се показва и без капка макиаж пред своите фенове.

Тя сподели селфи в Инстаграм профила си, което прави, докато тренира навън: „Мисля си за света, за това колко е важно да изпращаш любов. Често се вглъбявам в себе си и мисля за това какво искам да кажа… Разбрах, че искам да ви кажа, че ви обичам“, написа тя. Почитателите й бяха във възторг и повечето от тях коментираха, че я харесват дори повече без грим.

Сега певицата има повече време за размисъл, тъй като си почива след дълги месеци работа върху новия й албум Chromantica, който излезе в края на миналия месец. В момента тя се е отдала на релакс и пълноценно прекарано време с приятеля й, Майкъл Полански.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

1 КОМЕНТАР
1
ТМТ
23 June 2020, 11:23

Макиаж съвсем спокойно може да го смените с грим. Ще изглеждате повече БЪЛГАРИ!!!

ТВОЯТ КОМЕНТАР