Премиерата на новия Джеймс Бонд е по-скоро от очакваното

eva.bg 16 June 2020

Снимка: YouTube

В официалния Инстаграм акаунт на филмовата поредица за Джеймс Бонд бе обявено, че отново се сменя датата на премиерата на 25-ия филм за агент 007 („James Bond: No Time to Die“).

Добрите новини са, че този път създателите на лентата скъсяват времето. Вместо на 25 ноември, те решиха 20 ноември 2020 г. да бъде заветната дата.

Почитателите на Джеймс Бонд без съмнение тръпнат в очакване за „No Time“, тъй като филмът трябваше да бъде по кината още през април. Пандемията промени тези планове и отложи премиерата за шест месеца. Metro-Goldwyn-Mayer - филмовата компания, стояща зад филма – понесе загуби от около 300 милиона, заради всички отложени събития покрай изолацията.

Представители на компанията споделиха, че са изхарчени впечатляващи средства за маркетинга на филма и забавянето на премиерата му само е усложнило нещата. Въпреки това малко по малко те си стъпват на краката и съвсем скоро отново ще гледаме Даниел Крейг във филм за Джеймс Бонд. Актьорът неотдавна заяви, че това е последният път, в който ще играе агент 007. Затова очакваме сбогуването му с ролята да бъде подобаващо и запомнящо се!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР