Принц Уилям умолява Хари да се върне у дома

eva.bg 05 June 2020

Снимка: Getty Images

Въпреки напрежението между принцовете, Уилям и Хари все пак са братя, които си помагат в трудни моменти и се тревожат един за друг.

След като Меган и Хари се отказаха от кралските си задължения и преместиха живота си в Лос Анджелис, нещата не вървят така, както херцозите на Съсекс се надяваха. Те искаха уединение и сигурност, а около дома им непрекъснато дебнат тълпи от папараци, като наскоро над къщата им прелетяха и дронове, в опит да направят папарашки снимки на семейството. Меган и Хари бяха принудени да се оплачат в полицията.

Ситуацията с пандемията още повече усложнява нещата и съпрузите започнаха да мислят за още едно преместване, както споделят приближени. Докато това все още се обмисля, Меган и Хари започнаха делото си срещу британските таблоиди и това е другата голяма битка, която водят и заради която предпочетоха да напуснат острова.

Но когато Хари споделя с брат си Уилям за преживяванията си през последния месец, съпругът на Кейт Мидълтън е силно обезпокоен. Вътрешни източници разкриват, че Уилям умолява брат си да се върне в Лондон: „Опасно е, много е опасно за тях там, особено когато е намесено и дете“, споделят те. Уилям настоява или за завръщане във Великобритания, или за преместване на по-безопасно място.

Междувременно британското издание на списание Tatler, позовавайки се на анонимни информатори, разкри, че Кейт Мидълтън е недоволна от факта, че сега се пада на нея и Уилям да изпълняват задължениията на Меган и Хари. Независимо, че херцогинята на Кеймбридж е популярна със своята сдържаност и оптимизъм, според информацията тя е много ядосана заради всичко случило се покрай оттеглянето на Меган и Хари от короната и откровено не се разбира с Меган.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР