В дома на Кейти Пери и Орландо Блум

Двойката ще посрещне първото си дете през лятото в имението си в Бевърли хилс.

eva.bg 30 May 2020

Снимка: Instagram

Нероденото бебе на Кейти и Орландо вече е късметлийка (те очакват момиче), тъй като звездните й родители притежават изумително имение в Калифорния на стойност 19 милиона долара.

Популяризирайки шоуто American Idol, където е съдия, бременната Кейти позволи на феновете си да „се промъкнат“ в луксозния дом, който споделя с половинката си Орландо Блум. Закупено през 2017 г., имението е с пет огромни спални и пет бани, ще задоволи всички нужди на растящото им семейство и гостуването на близките им приятели. Любимата цветова палитра на семейството е в сиво.

Къщата има всички луксозни екстри, които всяка звезда би могла да пожелае - дълга, криволичеща входна алея, инфинити басейн, разкошна тераса с гледка, а имението е заобиколено от евкалиптова гора.

Съседите на семейството са също от звездната листа на Холивуд: Никол Кидман, Аштън Къчър и Мила Кунис, Камерън Диас, Никол Ричи и Зоуи Салдана. Неотдавна Кейти сподели, че живее в непосредствено съседство с Адел. "Спомням си, че миналата година, тя просто почука на вратата ми и влезе, а аз я посрещнах по халат. Живеем много близо една до друга, приятелки сме, познаваме се отдавна“, споделя Кейти в Инстаграм.

Да надникнем как живеят момичетата от Калифорния.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР