Граймс: Продавам частица от душата си

eva.bg 29 May 2020

Снимка: Getty Images

Да, правилно прочетохте. Възлюбената на милиардера Илон Мъск, която съвсем наскоро го ощастливи със син, продължава да изненадва всички с екстравагантността си. (Или с безкрайното си чувство за хумор!)

Още не сме се отърсили от факта, че двамата с Илон кръстиха новородения си син X Æ A-12, а сега Граймс заяви, че продава частица от душата си.

В момента тя подготвя дебютната си изложба, наречена Selling Out, която включва фотографии, рисунки, дигитално изкуство, които певицата е създала през последното десетилетие, а освен тях за продан е изложена и… част от душата й. За продажбата адвокатите на Граймс са създали истински правен документ, който посочва, че купувачът притежава неопределен процент от душата на певицата.

Първоначално Граймс бе обявила сумата от 10 милиона долара за своята душа, надявайки се, че никой няма да се наеме да я купи и че огромната сума ще направи продажбата невъзможна. После обаче тя съобрази ситуацията с факта, че коронавирус пандемията е нанесла много финансови щети в света, затова обяви, че този, който даде най-добрата сума, ще получи въпросната част от душата й съвсем легално.

Клер Буше, както е истинското име на певицата, неведнъж е заявявала, че държи да бъде позната на хората като визуален артист, а не просто като музикант. Никой не може да отремче, че тя е артистична натура и е абсолютно непредвидима.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР