Готови на всичко, за да избягат от папараците

Ще трябва ли Меган и Хари отново да се преместят?

eva.bg 26 May 2020

Снимка: Getty Images

Много се изписа за преместването на Меган Маркъл и принц Хари в САЩ. Дълго време те търсеха перфектния дом, където да започнат новия си независим от британската корона живот.

Понастоящем херцозите на Съсекс живеят в луксозно имение в непосредствена близост до Холивуд. Но независимо, че по време на карантината те почти не са напускали дома си, папараците дебнат всяка тяхна стъпка.

Едно от най-важните условия за Меган и Хари в търсенето нов дом бе той да бъде уединен, така че двамата да могат да живеят спокойно, далеч от тормоза на медиите. Изглежда обаче целият шум около тяхното оттегляне от кралската фамилия, преместването им и скитането из Лос Анджелис в търсене на перфектния имот за закупуване, неминуемо предизвиква още повече интерес към тях и случващото се в живота им.

Сега се говори, че Меган и Хари са готови на още един ход, за да избягат от този товар.

Британи Барджър, журналист и кралски експерт, работещ за медията Royal Central, твърди, че херцозите вече са намерили изход от ситуацията и планират да се преместят отново – този път в Ню Йорк. „Хората в Голямата ябълка са свикнали с факта, че там живеят най-големите знаменитости, така че е малко вероятно някой да притеснява Меган и Хари, както преди“, твърди тя.

Този слух се разпространи бързо и не закъсняха и контрааргументите, че това ще бъде поредната грешка, която херцозите ще направят, защото навсякъде ще бъдат следени не по-малко от сега. Съпрузите обаче са готови на всичко, за да получат мечтаното си спокойствие. Но дали да готови на още едно преместване?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР