Подаръците на Меган

eva.bg 23 May 2020

Меган Маркъл показа на света, че прави всичко по свой собствен начин, а наскоро стана ясно, че същото важи и за подаръците, които избира за съпруга си. Тя определено не му подарява прозаични и практични неща като ризи, парфюми и – пази Боже! – чорапи, а задължително измисля нещо лично и изпълнено с емоция.

Така например за първата им годишнина от сватбата – хартиената – Меган подарява на Хари своята брачна клетва, написана на ръка лично от нея и поставена в красива рамка. На 19 май т.г. двамата празнуваха втората годишнина от бракосъчетанието си, но тъй като в момента нямат активен профил в социалните мрежи, те самите така и не направиха официално изявление по повод празника. От близки до тях източници стана ясно, че са празнували тихо и спокойно у дома си в Ел Ей, където се установиха преди известно време, сами с едногодишния си син Арчи. Хари подарил на съпругата си огромен букет рози и пръстен, а тя на него – ръчно направена картичка с любовно послание. Двамата са си разменили и тайни подаръци, направени от памук, тъй като втората годишнина е известна като „памучна“.

Най-оригиналният си подарък обаче 38-годишната Меган „поднася“ на Хари на миналогодишния му рожден ден. Тогава тя възстановява в задния им двор палатковия лагер в Ботсвана, където се влюбват един в друг в самото начало на връзката им. Хари вече разказа, че тогава той я кани да се присъедини към него по време на африканското му пътешествие след само две срещи в Ню Йорк през 2017 г. и тя се е съгласява. Прекарват пет дни в палатков лагер под звездите и тези пет дни предрешават всичко.

На 35-ия рожден ден на Хари Меган решава да му припомни мястото, което и за двамата е символ на щастие и любов и поставя в задния им двор палатка и спални чували, след което приготвя съответна на обстановката вечеря. Двамата прекарват нощта под звездите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР