Вино, усмивки и фламенко! Специалният ден на Ева Лонгория

В дома на Ева Лонгория смехът не секва...

eva.bg 22 May 2020

Снимка: Instagram

Ева Лонгория и семейството й все още спазват карантината, наложена в Калифорния. Но това не помрачава духа им нито за миг и те винаги намират начин да направят дните си необикновени.

Всъщност, сега Ева имаше повод да празнува. Тя и съпругът й Хосе Антонио Бастон отбелязаха четири години брак. От тяхната любов през лятото на 2018 г. се роди синът им Сантяго Енрике. Това е трети брак за Ева и втори за Хосе.

Въпреки карантината, семейството си организира подобаващо за повода тържество. Хосе изненада Ева с фламенко оркестър, който идва до дома и свири, разбира се, спазвайки дистанция.

Актрисата побърза да покаже в мрежата колко хубаво си прекарват - пият вино, докато едногодишният Санти се учи да танцува фламенко.

„Преди четири години се омъжих за този невероятен мъж. Той има най-красивата душа. Благодаря ти, че си най-добрият партньор, както в брака, така и в живота. Нека пътят ни заедно е благословен! Обичам те, честита годишнина!“, написа Ева. В следващото видео надникнете в специалния ден на семейството.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР