Тренировки за двама, показват Никол Шерцингер и Том Еванс

eva.bg 21 May 2020

Снимка: Instagram

Никол Шерцингер и Том Еванс са една от най-горещите звездни двойки в момента.

34-годишният ръгби играч поддържа страхотна форма, както и Никол, която тренира всеки ден. Тя без съмнение има слабост към спортистите, водещи активен начин на живот, тъй като неотдавна приключи отношенията си с тенисиста Григор Димитров.

Всички, които видяха как изглежда Том Еванс, единодушно се съгласиха, че той изглежда досущ като Гришо. Прочетете повече по темата за „принудата към повторение“ тук.

Никол и Том редовно тренират заедно, а и обичат да споделят в социалните мрежи някои интересни и забавни упражнения, които всеки може да опита с половинката си у дома. Каква по-добра мотивация за тренировка, от това да я споделиш с любимия човек?

Експертите твърдят, че упражненията, правени със собственото ни тегло, а и с това на партньора ни, са много ефективни и ни позволяват лесни движения, които обаче после дават страхотни резултати.

Дженифър Лопес редовно тренира с Алекс Родригес, както и Кристиано Роналдо с Джорджина Родригес. Вижте колко е лесно и приятно в следващото видео, в което Никол и Том ни показват една тренировка за двама.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР