Елизабет Хърли две десетилетия по-късно

Открийте разликите!

eva.bg 20 May 2020

Снимка: Getty Images/Instagram

Елизабет Хърли съвсем скоро ще навърши 55 години, но може да се похвали с тяло, на което биха завидели и 20-годишните момичета.

Актрисата и модел наистина изглежда невероятно и продължава да събира всички погледи по червените килими.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

И ако в Инстаграм профила й най-често я виждаме да споделя снимки по бански (не можем да я виним!), сега Лиз Хърли пресъздаде една от най-емблематичните си визии отпреди 21 години, която носи на CFDA Fashion Awars през 1999.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Опитваме се да открием разликите, но Елизабет почти не се е променила, а бляскавата рокля Versace все още е както излята за нея. Единствената разлика е, че преди 21 години Хърли все още има връзка с Хю Грант. Двамата са двойка от 1987 г. до 2000 г., а днес все още са много близки приятели.

Поводът да се порови из архивите е списание Harper's Bazaar, което редовно кани Елизабет да пресъздава свои стари визии. Тя е и една от малкото жени, които смело биха наложили актуална своя снимка до такава отпреди 20 години, показвайки какво означава вечна младост. Миналата година тя отново облече онзи тоалет (отново Versace!), с който за пръв път привлече внимиманието към себе си на премиерата на „Четири сватби и едно погребение“ в Лондон през 1994 г., пак ръка за ръка с Хю Грант. Вижте повече тук

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР