Три поколения в един кадър

Синди Крауфорд, Кая Гербер и Дженифър Сю Крауфорд-Молуф

eva.bg 11 May 2020

Снимка: Instagram

Денят на майката се празнува по различно време навсякъде по света. В САЩ този специален ден се отбелязва във втората неделя на месец май.

Много известни личности поздравиха най-специалните жени в своя живот – майките си – и интернет пространството за кратко бе пълно с красиви снимки на цветя и усмихнати хора в семейния им кръг.

Кая Гербер не пропусна да честити празника на своята майка Синди Крауфорд, за която неведнъж е казвала, че е най-добрата й приятелка и кумир: „Често ме сравняват с мама. Но това за мен е най-големият комплимент, който мога да получа“, споделяла е Кая.

Тя качи в мрежата снимка, с която честити специалния ден и на своята баба и майка на Синди Крауфорд – Дженифър Сю Крауфорд-Молуф. „Три поколения“, написа Кая.

Синди също никога не е криела, че най-важният пример за подражание винаги е била майка й Дженифър и винаги е разчитала на нейното рамо и безрезервна подкрепа:

„Тя е моят герой. Загубила е дете – малкия ми брат Джеф, който страдаше от левкемия. После е преминала през ужасен развод с баща ми. Но въпреки всичко тя е от онзи тип жени, които успяват все пак да видят най-доброто във всичко и у всички“, разказва за нея Синди.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР