Моден блиц със Соня Бонова

eva.bg 30 April 2020

Деликатният топ с пера по ръкавите в комбинация с панталон тип цигара с цветен геометричен принт създават класически силует с грабващи вниманието детайли. Тази удобна комбинация носи артистичен дух, който подчертава индивидуалността на Соня и подсказва, че тя припознава 70-те години и характерните за тях силуети и принтове като една от водещите тенденции за настоящия сезон. Риза и панталон Caractere от бутик Morrigan

Снимка: фотография Радина Ганчева, стилист Сианна Маринова, грим Алина Манова

Сред нещата, които Соня обича, са вдъхновяващите идеи, откритото и честно отношение, ентусиазмът и критичността на милениалите, трите й деца. Преди да заеме позицията маркетинг директор във финансовата група Management Financial Group, Соня има дълъг опит в международни и български компании, грижейки се за маркетирането на техника за дома, автомобили и продукти за сън.

Финансовите услуги са истинско предизвикателство за нея, но благодарение на упорството, желанието и усета й да изгради талантлив екип тази сфера изглежда като горещо място за развитие и реализация на иновативни проекти. Онова, с което Соня никога не би направила компромис, е стилът в живота и на работното място – независимо дали става въпрос за отношенията с хората, или за избора на личен гардероб.

Твоят личен стил в три думи… елегантен, фин, но същевременно удобен.

Тенденцията, от която ще черпиш вдъхновение през новия сезон, е... костюмите с прави панталони, носещи духа на 70-те, ризите с буфан ръкав, класическите тренчкоти и летните колекции с тропически принтове.

През пролет-лято 2020 ще инвестираш в… чести морски бягства, в зелените хълмове на Тоскана, в уханен градински уют.

Защото… това ме зарежда и вдъхновява.

С удоволствие ще продължиш да носиш... рокли във всякакви разновидности.

В гардероба ти винаги ще има място за… още един цветен шал, подчертаващ дневния аутфит.

И никога няма да те видим облечена в… бермуди.

Адмирираш жените, които... са успешни в това, което правят, имат отношение към културата и дизайна, а след общуване с тях усещаш влиянието им и си готов да ги последваш.

Основните съставки на добрия стил са... умението да избираш дрехите, които ти отиват и най-добре изразяват индивидуалността ти.

А в графата „лош вкус“ би поставила… вманиачаването по конкретен бранд с единствена цел – демонстрация на статус.

Луксът за теб е… да имам време за всички книги, които искам да прочета.

Как купуваш дрехите си – планирано или по-скоро емоционално? Винаги емоционално.

Най-добрата част от твоята работа е... че имам изключителната възможност да черпя от най-новото в света на финтех индустрията, да прилагам различни подходи в маркетирането и да работя с най-добрите колеги както в екипа, така и с външни партньори, преследвайки обща цел – да променим финансовия живот на хората.

Думата, която те описва най-добре в този момент, е... стремеж за изграждане на по-силно и ангажирано общество, започвайки от личния пример и миниобщност на всеки от нас.

НАКРАТКО
Любим дизайнер/Бранд – Victoria Beckham, Riccardo Tisci за Burberry, Tom Ford.
Аромат – Acqua di Parma
Филм – „Зелената книга“
Песен – Lana del Rey, Doin’ time; Ville Valo&Natalia Avelon – Summer wine
Книга – Loonshots, Safi Bahcall
Дестинация – Перу, Исландия
Вреден навик – закъснявам

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР