Огледалце, огледалце, коя е най-богата на света

eva.bg 08 April 2020

Банковата сметка на Кайли Дженър продължава да е впечатляваща като размер. За втора поредна година 22-годишната риалити звезда, която успя да създаде огромна козметична империя, оглавява класацията на списание Форбс за най-младите милиардери в света, успели да натрупат сами богатството си.

Какво означава сами? Просто, че не са го наследили, а сами са създали бизнеса си. В случая с Кайли тя умело използва името и популярността си от риалити формата на семейството й Дженър-Кардашиян, за да направи свой бюти бранд и да започне да лансира на пазара куп козметични продукти. Оказа се, че те се харесват толкова много, че към днешна дата бизнесът на Кайли Дженър се оценява на 1.2 милиарда долара.

Ще припомним, че през ноември тя продаде 51% от бранда си Kylie Cosmetics на бюти компанията Coty Inc. за впечатляващата сума от 600 милиона долара. В момента е едноличен собственик на останалите 49 процента.

Парите от продажбата вкараха Кайли в престижния списък с 2 095 хора в света, чието богатство е в размер на десетцифрени суми.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР