Венсан Касел: Честит рожден ден на моя ангел!

Актьорът честити рождения ден на 23-годишната си съпруга Тина...

eva.bg 06 April 2020

Снимка: Instagram

Април е щастлив месец в семейството на Венсан Касел. В началото на април е родена неговата съпруга, Тина Кунаки, а в края – дъщеричката им Амазони, която се появи на бял свят миналата година.

Тина Кунаки навърши 23 години, но поради коронавирус пандемията тя трябваше да отмени празнуването. Е, Тина не може да се оплаче, тъй като прекара специалния си ден в компанията на любимия си Венсан и на малката Амазони.

Касел честити на Тина в Инстаграм, качвайки неин нежен черно-бял портрет, като написа: „Честит рожден ден, мой ангел!“. Пожеланието му бе написано на португалски, тъй като двойката прекара няколко месеца в Бразилия и много се привърза към страната. В момента обаче Тина и Венсан са под карантина не в апартамента си в Париж, а в Тулуза – родното място на 23-годишния модел.

Тина стана г-жа Касел през лятото на 2018 г. Тогава Венсан даде откровено интервю пред Vanity Fair, в което сподели, че никога не е мислил, че ще се ожени повторно след 20-годишния си брак с Моника Белучи, от която има две дъщери – Дева и Леони. Още по-малко си е представял брак с жена, по-млада от него с 30 години. „След развода си мислех, че ще си живея сам и в началото ми беше забавно, но след това изведнъж почувствах, че животът ми е празен. Никак не е честно, че се женя за момиче в 20-те си, когато аз съм в 50-те си, но любовта не винаги е честна“, каза тогава актьорът.

Тина обаче е категорична, че Венсан е нейна съдба: „Истината е, че не съм търсила определен човек в живота си. Когато срещнах Венсан, тъкмо се бях разделила с приятеля си след тригодишна връзка и сърцето ми беше разбито. Изобщо не бях отворена за любов. Но когато се пресякоха пътищата ни, веднага разбрах, че това е той, моята съдба! Нямах никакви съмнения, че той е правилният човек за мен. А това е най-сигурният знак, че сте на прав път – дори за секунда да не се съмнявате в избора си“.

Наистина двамата изглеждат безумно щастливи, което, в крайна сметка, е най-важното.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР