Теорията на връзките е като теорията на всичко

Валентин Ковачганев, квантов психолог

Лилия Илиева 17 April 2020

"Препоръките как да си намериш партнор, какво да получиш от него, как да ти го дава и как да го смениш, ако не ти дава това, което си мислиш, че трябва – твърди квантовият психолог Валентин Ковачганев, - са абсолютни предположения. Много хора се опитват да открият свои правила, но няма как, защото не съществуват други освен принципите, по които се случва животът. Да не говорим, че нивото на обществено съзнание не е еквивалентно на знанието и начина, по който се случват нещата. Абсолютно всички процеси са подвластни на определени закони."

В интервюто с Валентин Ковачганев в новия брой на EVA говорим за тези закони, за принципите, на които се случва привличането между двама партньори, предаването на информацията за рода в бебето, за смисъла връзките между хората - любовни, колегиални, роднински, обществени. Теорията на връзките е като теорията на всичко. Ето какво казва още квантовият психолог:

"Информацията е вълна с определена честота. Тя е като вируса. Вирусите не ги прихваща всеки. Само нуждаещият се от типa информация, който те носят. Информацията влиза там, където е повикана. Не можеш да дадеш никакво друго знание на човек освен това, за което се е родил да разбере. Връзките ни предоставят възможност да отговорим на въпроси, с които идваме на този свят и да се научим на определени неща. Това е свързано с кармата – личната, родовата и на обществото."

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР