Меган и Хари ще си купят къща в Малибу – мечтата на принцеса Даяна

eva.bg 02 April 2020

Снимка: Getty Images

Както стана ясно, Меган Маркъл и принц Хари се установяват в Лос Анджелис. Плановете им са да си закупят дом в Малибу, точно района, в който принцеса Даяна винаги е искала да живее.

През 1997 г. Даяна щеше да се премести в Малибу, заедно с децата си. Няколко месеца преди трагедията в парижкия тунел, любимият на принцесата Доди ал Файед закупува шикозно имение там, в което така и не успяват да заживеят.

Месеци наред Меган и Хари са в търсене на подходящото място за техния дом. Двамата предпочитат къщата им да е в близост до плажа и далеч от хорските очи. В крайна сметка те се спират на Малибу и може би ще успеят за изпълнят мечтата на принцеса Даяна.

Там живеят много холивудски звезди, така че за Меган мястото ще бъде полезно, след като тя отново си отвори вратичка към кариерата си на актриса. Приближени до херцозите предполагат, че те са готови да похарчат 16 милиона паунда за мечтания дом. Междувременно, въпреки независимостта им от короната, принц Чарлз продължава да помага на Меган и Хари с разходите по сигурността и охраната им.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР