Любимите упражнения на Дженифър Анистън

Личният треньор на звездата разкрива кои са

eva.bg 29 July 2021

Снимка: Instagram

На 51-годишна възраст Дженифър Анистън има фигура за завиждане. Тя винаги обира овациите по червените килими в мини рокли и прилепнали материи с изваяното си тяло.

И ако актрисата обикновено оскъдно споделя какво й коства винаги да е във форма, то личният й треньор Леон Азубуйк издава тайните й. Неотдавна таблоидите спрягаха Анистън с него, твърдейки, че малко след раздялата си с Джъстин Теру актрисата е започнала отношения с Леон. Двамата обаче споделят, че ги свързва добро приятелство.

Ето как спортува Дженифър Анистън:

Задължителна загрявка

Загрявката е много важна част от всяка тренировка. Актрисата винаги загрява около 15 минути с разтягащи упражнения. После за кратко Анистън прави малко йога, с помощта на масажен ролер за тяло. След това Дженифър скача: започва с високи скоци, преминава към подскок с разтваряне на ръцете и краката (т.нар. „Джъмпинг Джак“) за известно време, а после скача на въже.

Натоварване на горната част на тялото

След като краката са перфектно раздвижени, Анистън преминава към натоварване в горната част на тялото. Актрисата обожава бокса, а нейният треньор е категоричен, че боксът е едно от най-ефективните физически занимания за поддържането на стегнати ръце и красив гръб.

„Освен това боксът е тренировка и на ума. В него трябва да мислиш, мозъкът се напряга“, споделя Леон. Затова Джен често прибягва към бокса, а ако си дава почивка от него, вдига гири и или прави планк (полезно упражнение, с което можете да постигнете и стегнат корем).

Упражнения за укрепване на мускулите

Фитнес гуруто на Дженифър Анистън твърди, че не трябва да забравяме напрягането на мускулите, за да се радваме на перфектна фигура- В различни дни от седмицата треньорът на Дженифър обръща внимание на определена мускулна група, върху която да се съсредоточи. Всяка тренировка завършва с упражнения за мускули, които освен че орелефяват фигурата, помагат и за правилната стойка. Затова, ако искате да се фокусирате върху коремните мускули например, правете упражнения, напрягащи тази зона. Важно е да внимавате да не се пренатоварите и да редувате упражненията и зоните, върху които работите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР