Хюга по време на карантина

eva.bg 01 April 2020

Сега, повече от всякога, имаме нужда от усещането за уют, комфорт и красота в дома. Във време на пандемия, карантина и социална дистанция, целият ни живот се случва между стените на жилището. И понеже не е ясно докога ще сме така, обърнете внимание на малките детайли в интериора, които носят така нужното в момента усещане да релакс, интимност, уют, топла емоция, комфорт, задоволство... Накратко – хюга (hygge). Хюга не е дума, а преживяване, което живее в предметния свят. И в момента е много, много важно за нас.

Свещи

Щом денят започне да отстъпва място на нощта, опитайте да не викате светлина с ключа за лампата, а с аромата, романтиката и нежната емоция на свещите.

Одеяла

Няма нищо по-уютно от усещането да се сгушиш в меко и пухкаво одеяло на дивана, докато гледаш любимия сериал или четеш книга.

Стилен комфорт

Разрошената коса, пижамата и тениската на петна не носят усещане за хюга. Е, не е необходимо да слагате високи токове и официални рокли, но едни симпатични чорапки, любим пуловер или блуза, пухкавите чехли... заложете на онази част от домашния тоалет, която ви носи и усещане за стил, не само за комфорт.

Цветя

Сега е моментът сбутаните в ъгъла саксии да бъдат сложени на видно място. След като не можем да отидем сред природата, нека тя да дойда сред нас.

Още хюга идеи може да откриете тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР