Кейт и Уилям също работят от дома

eva.bg 30 March 2020

Снимка: Instagram

Кралските особи също трябва да продължат работата си активно, макар и изолирани. Кейт Мидълтън и принц Уилям са под карантина в двореца Кенсингтън. Там, за щастие, те имат офиси, в които могат да вършат работата си, без да са обезпокоявани от каквито и да е странични дейности.

В официалния си Инстаграм профил семейството сподели два кадъра, на които виждаме как Кейт и Уилям активно изпълняват различни ангажименти дистанционно, подкрепяйки всички хора, на които също се налага в момента да се справят с работата си от дома:

„Самоизолацията и дистанцията от хората поставя предизвикателства за менталното ни здраве. През последните седмици херцогът и херцогинята на Кеймбридж се заеха с важната задача да се свържат с различни организации и техните патрони, за да разберат и подпомогнат проблемите, с които се сблъскваме в тези трудни времена“, бе част от официалното изявление, споделено в мрежата.

Дистанционно или не, Кейт и Уилям се обличат делово и продължават ежедневните си активности.

На снимките, направени по време на работния им ден, виждаме, че Кейт е избрала розов костюм от Marks & Spencer за добро настроение. Добра идея е да се обличаме и обграждаме с позитивни цветове, за да може да поддържаме духа си приповдигнат и да не попадаме в сивото еднообразие на ежедневието, което в момента е лесно да се случи.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР