Коя е новата жена до Бен Афлек?

eva.bg 26 March 2020

Снимка: Getty Images

Папараците работят – дори и по време на карантина! Те успяха да заснемат Бен Афлек да разхожда куче и да си разменя страстни целувки с новата си приятелка – Ана де Армас.

До момента връзката им не бе афиширана от нито един от двамата. И тъй като повечето хора в момента са по домовете си, явно Бен и Ана са се почувствали сигурни да излязат да изведат домашния любимец на Армас заедно.

Източници издават пред Entertainment Tonight, че с Афлек се срещат от съвсем скоро – само няколко седмици – и до момента им е много приятно един с друг: „Бен е трезвен и се чувства много добре. Овладял е проблемите си с алкохола и е много развълнуван от новите си отношения“, споделят още приближените.

Коя е Ана де Армас? Тя е кубинско-испанска актриса, на 31 години е и тази година очакваме да я видим в новия филм за Джеймс Бонд – No Time To Die.

Родена е в Хавана, Куба, на 18 години се мести да живее в Испания, където си извоюва телевизионен успех в испанско предаване. От 2014 г. живее в Лос Анджелис и започва да се снима в по-сериозни холивудски продукции.

Очевидно красавицата е успяла да плени сърцето на Бен Афлек, който в скорошно интервю сподели, че счита за най-голямата си грешка развода си с Дженифър Гарнър, от която има три деца. Но актьорът бе категоричен, че се опитва да се съсредоточи върху бъдещето и по-малко върху срама от миналото и борбата с алкохолизма.

Вижте новата възлюбена на Афлек в галерията ни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hillatmi! Magazine (@hillmagz) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР