Скритият талант на Шарън Стоун

eva.bg 25 March 2020

Снимка: Instagram

Шарън Стоун показа на почитателите си своя скрит талант.

Всъщност това се оказа и изненада за самата 62-годишна актриса. Тя може да рисува прекрасно, но често не й се удава време да завърши идеите си, затова и до момента не е знаела докъде могат да стигат възможностите й в тази творческа сфера.

Сега, когато е у дома по време на изолацията, Шарън започна и завърши своя картина, която е наистина впечатляваща:

„Толкова съм развълнувана! Наистина успях да постигна нещо чудесно тук. Така че, да, можете да се занимавате с дейности, в които дори не сте предполагали, че сте добри. Сега сте у дома и се чудите какво да правите, затова можете да експериментирате. Аз създадох картина. Това беше моята малка крачка към научаването на нещо ново“, сподели Стоун във видеото, което качи в Инстаграм.

Междувременно актрисата подпомага кризисната ситуация с каквото може, използвайки множеството си последователи. Освен апелирането й към спазването на мерките, тя насочи хората към различни методи, с които да си изработят маски у дома и да открият необходимите за целта материали, като подаде ръка и на нуждаещите се болници, които спешно се надяваха на дарения на маски, за да може лекарите да вършат успешно работата си.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР