Когато изолацията ражда креативност!

Луиза Григорова-Макариев и съпругът и Мартин Макариев създадоха свой канал, в който ще говорят за изкуство, но най-вече за общата си голяма страст – киното…

eva.bg 24 March 2020

Дните на изолация неизбежно ни обричат на скука, което обаче може да породи креативност и добри идеи, които в обикновени дни или не биха ни хрумнали, или просто не бихме имали лукса да отделим време за тях.

В дома на една от най-успешните български актриси – Луиза Григорова-Макариев – се случи именно това. Тя и съпругът й Мартин Макариев са страстни фенове на киното и винаги разпалено са обсъждали всякакви въпроси около него.

По време на самоизолацията на двамата им хрумна идеята да създадат свой канал в YouTube, където да говорят за кино, както и за други вълнуващи ги изкуства, не просто препоръчвайки ни какво да гледаме или четем, а и отваряйки интересни дискусии, които се надяват да разгърнат с още по-интересни хора, вълнуващи се от същите неща.

„Това е нашият опит за канал, тъй като днес като че ли всички го могат и всички го правят. Защо пък да не опитаме? Или ще стане, или не, но имаме желанието да разговаряме с вас: за кино, музика, книги, игри и всякакви теми, свързани с изкуствата и нас самите“, сподели усмихнатата двойка.

Вижте какво казаха Луиза и Мартин в дебютното си видео, изпълнено с много чувство за хумор и позитивна енергия. Да забравим за момент тревожността около коронавируса и да поговорим за кино!

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР