Улиците на Кайя

от 6 до 27 март в Gelato Fabbrica

Лилия Илиева 05 March 2020

Никой не може да мине по една и съща улица никъде по света, защото улицата е в очите на този, който я прекосява или се разхожда по нея. Всеки я вижда така, както умее. 

На 6 март в 19 ч. в Gelato Fabbrica в София ще можем да погледнем улиците на Милано и Бергамо през очите на Кайя. Тя е художничка, фотографка, графичен и арт дизайнер. И италианка по душа. Тоест влюбена в Страната на ботуша, в цветовете й, архитектурата, ритъма на сърцето й и малките й улици.

Фотографиите на Кайя се превръщат в картини - с колорита на спрялото време, с духа на неразказани истории, които искаш да чуеш. Декор на изложбата е сладкият ресторант за италиански сладолед Gelato Fabbrica на Гергана Зарева. Гергана е учила занаята на истинските майстори на джелато в Сладкарската академия в Болоня. А сладоледите, които ще можете да опитате, разглеждайки приказните стопкадри на Кайя е изработен само от истински продукти като прясно фермерско мляко, свежи плодове и ядки, ароматна мадагаскарска ванилия и качествен шоколад. Не съдържат никакви изкуствени оцветители и консерванти.

Можете да видите фотографската изложба "Улици" от 6 до 27 март в Gelato Fabbrica. 

1 КОМЕНТАР
1
Stefka Stefanova
26 March 2020, 17:56

Bojestvenno.Nooo

ТВОЯТ КОМЕНТАР