Принц Хари и Джон Бон Джоуви - една очаквано приятна среща

Двамата имат обща кауза и тя е свързана с игрите „Invictus“

eva.bg 28 February 2020

Снимка: getty images/guliver

Принц Хари е в Обединеното кралство, където ще остане за кратко, за да изпълни последните си предварително планирани кралски ангажименти.

Един от тях бе да посети легендарното студио „Abbey Road“, където Бийтълс са записвали големите си хитове. Там принцът се срещна с Джон Бон Джоуви.

Джон ще презаписва песента „Unbroken“, в която се разказва за американските ветерани, които страдат от посттравматичен стрес. Песента ще бъде включена в игрите „Invictus“, представляващи международно спортно събитие, основано от принц Хари специално за пострадали военни служители.

На срещата Джоуви разказа на Хари как се е родила песента и сподели, че припевът сега ще бъде изпълнен от 12 ветерани.

Певецът също така шеговито призна, че не е сигурен как трябва да се обръща към Хари, след като той и съпругата му Меган се отказаха от короната.

Съвсем наскоро Хари заяви, че вече желае да го наричат „просто Хари“, особено след забраната на кралица Елизабет II двамата с Меган да се ползват с обръщението „royal(„кралски“), както и да използват семейната титла „Sussex Royal” като официална търговска марка.

Хари и Меган отвърнаха на забраната в социалните мрежи, че кралицата няма юрисдикция над името и титлата „royal”, но ще се съобразят с желанието й.

Не знаем как точно се е обърнал музикантът към Хари, но сме сигурни, че срещата им е била приятна и забавна, особено съдейки по снимките и краткото видео, което пуснаха в Инстаграм. От него става ясно, че принцът, който вече не иска да бъде наричан принц, май ще демонстрира вокалните си заложби в изпълнение на песента Unbroken.

Вижте в галерията ни снимки от срещата им.

Съвсем скоро се очаква и Меган Маркъл да пристигне на Острова, за да се присъедини към последните кралски ангажименти, към които с Хари са поели отговорност. Ще ги видим в цялата им прелест през следващата седмица, за когато са планирани официалните им изяви.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР