Уникални природни продукти за здрави и безупречно бели зъби

Препоръчано от стоматолога

03 March 2020

Пастите за зъби от серията „Народни рецепти“ на fito cosmetic са уникално съчетание на вековните традиции и съвременните научни разработки на лекари-стоматолози за професионално и безопасно избелване на зъбния емайл в домашни условия.

Старинните и проверени във времето рецепти и многогодишни клинични изследвания вдъхновиха марката да създаде иновативна паста за зъби на основата на определени видове натурална глина от запазени кътчета на Русия. Разработена ексклузивно, 100% натуралната рецепта на пастата за зъби не изисква да се смесва с вода, а се използва за почистване на зъбите в готов вид.

Всяка паста съдържа максимална концентрация от натурални масла и екстракти, обогатени с професионални компоненти за безопасно, качествено избелване и укрепване на зъбния емайл.

Благодарение на точно балансираната рецепта, редовното използване на пастата гарантира безупречна белота на емайла, защитава от кариеси, укрепва зъбите, предотвратява появата на зъбен камък, елиминира проблемите с венците.

Лекари-стоматолози, след редица тестове, оценяват пастата „Народни рецепти“ като най-добро, абсолютно натурално и безопасно средство за ежедневна употреба за грижа за устната кухина, която за дълго запазва зъбите здрави и ги дарява с безупречна белота.

Безопасно избелване и защита на емайла

Пастите за зъби от серията „Фито доктор“ са иновативен пробив в стоматологичната грижа, който съчетава отличното избелване с удобството на паста за зъби.

Пастата „Фито доктор“ е 100% натурален, уникален съвременен продукт в удобна, готова форма. Ексклузивната рецепта безопасно, бързо и ефективно избелва зъбния емайл, отстранява налепи от чай, кафе, цигари и придава на зъбите бисерен блясък и безупречно почиства устната кухина.

Пастата съдържа максимална концентрация от натурални масла, екстракти и микроелементи и е отлична грижа за зъбите: възстановява емайла, намалява чувствителността му, укрепва венците, елиминира кръвотеченията, разтваря зъбния камък, защитава от бактерии, предотвратява появата на кариеси и за дълго дарява дъха със свежест.

Резултатите след прилагане на пастите надминават всички очаквания на стоматолозите. Това е най-доброто, абсолютно натурално и безопасно средство за безупречно избелване на зъбите и идеално почистена устна кухина.

Професионалните стоматолози по достойнство оценяват пастите „Фито доктор“ и настоятелно препоръчват неговото редовно използване за поддържане на здрави зъби и венци.

Резултати от използването на паста за зъби „Фито доктор“:
- Безопасно и ефективно избелване на зъбния емайл
- Премахва плаката и създава защитен филм срещу оцветяване от напитки, цигари и храни
- Укрепва и тонизира устната кухина
- Защитава от бактерии
- Повишава имунитета на устната кухина
- Заздравява зъбите и венците
- Освежава дъха

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР